hamburgare

Reine & Alva är på besök uppe på kasenberg idag så ja åkte me Lina hit som skulle göra dom sällskap. När vi kom hem stog nästan maten på bordet, hamburgare, bröd å "potatisklyftor" (hmm, kommer inte på namnet)
Å nu har vi precis tagit bort allt å kommit upp, fått på tvn, har massa godis, chips å dricka å ska sätta på en film åt Alva så hon kankse somnar ! Hon har blivit så stor nu !

Idag på jobbet har det vart som vanligt.. Dagen gick väldigt fort tycker ja.. Hade dock bara 3 samtal före lunch, å det är nästan lite för lite,  men man ska ju inte klaga !
Käka makaroner å köttbullar idag igen : ) Hahaha, det enda ja kan göra känns det som, haha, svårt att misslyckas när man köper färdiga köttbullar å steker bara ! ! !  Men om det är nån som skulle misslyckas är det ju ja.. Okej då, Lina oxå ! !

Imorgon blire ju hockey!!! Weeei, det ska bli så jävla kul ! Vi åker halv 2 från Åmål, så det är bara att börja häva i sej, ja å Lina tänkte dela på en vinare lr nåt.. Så får vi börja supa till på riktigt på vägen hem !
Sen efter det blir det hem till mej å göra oss iordning å sen på förfest   : ) Kommer nog bli en lyckad kväll ! Ska blir kul att Hajir är me, hon är alltid så snäll å goo mot oss ! btw, så är ju ja & Lina bjudna på hennes å Andreases förlovningsfest som är nästa helg på Lördagen !  ÅÅ det ska bli så kul ! Tack för inbjudan förresten !

Nej, nu får det bli soffan me Alva !
Kyss     ♥

Kommentarer
Postat av: Bengt Svan

Här fjäskar det väl inte nånting?! Kan det va så att vi räknar med att Mrs Alsin ska stå för notan i baren:)

2009-02-20 @ 23:30:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0