helg



  

Sådär, lite bilder på min inbakade fläta som Limpan fixa på mej idag : ) Lina å ja är väldigt dåliga på det där me frisyrer osv eftersom Pappa fixade håret på oss när vi va små ! Just kankse därför vi inte kan nåntng. Det kunde ju inte han heller men han gjorde så gott han kunde, gamle farsgubben !
Men iaf, så gick dagen lika fort som alla andra, fattar inte hur dagarna kan gå så fort när man absolut inte gör nånting liksom? Bra att man har så bra jobbarkompisar som man kan tjata me.. Men ja, Limpa & Linn tar nog priset iaf.. Hahaha, latare får man leta efter !
Nu ska ja nog försöka få i mej nått att äta, sen duscha å sen sova.
Men det finns ju ingenting att äta här : ( Kylen funkar ju inte, inte den nya heller. Så ja å Henke får dra upp till hans föräldrar i morgon å hämta ett därifrån..

Hhaha, nu får ja sätta mej i soffan lr nåt. Få mat i mej.. Eftersom Lina lyckades inte särskilt bra me gormemiddagen som hon skulle göra tills idag, så det blev inte så mycket mat i magen, men bra att vi har en godis aoutomat!
Så i morgon får det nog bli mackor lr min pizza som ja har liggandes borta i frysen på jobbet, undra bara om den är kvar ! Neger jäveln har säkert tagit den.. Ursäkta uttrycket men Lina å Linn get the point... Snart blire Älgstuttsaren å knäppa han i skallen : ) Hahahahhah..

Oj, vilket långt inlägg det blev idag då : ) Får se om ja orkar me ett till sen. troligtvist inte..
Får se va helgen har att bjuda på oxå!
Inflyttningsfest? Hahaha, ojojojoj, detta kommer gå åt pipan me nykterheten!

Kyssss     ♥

Kommentarer
Postat av: Marika

Jajjmän! Råkar vara så att han "hak" här i Halmstad, eftersom han är härifrån, är mitt favorit-lunchställe. Så han var där, snygg och välklädd som få. Men ingen snabbis på toan! ;)

2009-02-05 @ 20:28:43
URL: http://marikasvensson.blogg.se/
Postat av: Anonym

Att älg studsaren ska med. Fan om pizzan är borta imorgon :P han kan dra åt fan. :) The little N****R

2009-02-05 @ 20:38:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0