Helg igen

WHAAT WHAT WHAT?? : )

Veckorna går ju as fort, fattar inte vart dom flyger iväg... Men det är gööt, trodde verkligen att det skulle va mycket jobbigare att gå upp så här tidigt till jobbet varje dag, men det är faktikst inte ett dugg jobbigt om ja får säga det själv me egna ord!!
Idag va ja äntligen tillbaka på "Heta-Linan" även kallad " Lugna-linan" Haha, vi gör verkligen ingenting där borta hos oss, nu är vi typ helt själva oxå, dom har flyttat dom personerna som sitter runt oss ! Hahaha.. Jajaja, ja vet inte va ja ska säga om oss !
Imorgon är det ju iaf Fredag igen : ) Alltid Måndag å Fredag tycker ja.. Men som ja sa redan i Måndags " Nu är det snart helg igen " Å det är så sant så, i morgon är det redan Fredag.. Vet inte va ja ska hitta på då? Kankse åka bort till Milla å spendera kvällen där me Ebba/skvaller/mat/chips/godis/kladdkaka/torgarburgare/kebabsallad Haha, ja det är det som vi brukar hitta på,å det jävla Lets Dance som Milla alltid ska kolla på : ) Hahha, som är såååå dåligt..

Lördag, då kommer Linna hit till Åmål vid 4 tiden, då blir det handla lite mat, sen laga uppe hos Mammsen, sen åka hit å göra oss iordning för en ute kväll me the ladies ! Ska bli trevligt faktikst !
Henrik ska på bröllop?? Han ska det egentligen, men om man känner han rätt blir han nog kvar hemma i Åmål i garaget skulle ja tro..

Nu ska ja uppdatera Limpans Mp3, den som hon trodde va sönder, men så kom hon på den smarta ideen att kolla om batterina va slut, å yes det va dom, så den funkar allt.. Hahha, vi är alltid lika smarta : )

Ha en bra kväll om ja inte skriver nåt mer.
Kysss    ♥

Kommentarer
Postat av: li mpa

" ahhh men tjenna ASSNI "

2009-02-12 @ 20:04:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0