Home sweet home..

Äntligen hemma ja ! Idag har det gått segt på jobbet, har inte haft mycket att gjort.. Men det är skönt det me ibalnd, men deftersom det va nån Hp-värsting-gubbe där idag tydligen så fick vi ju inte ens spela Harpan.. Det som vi gör typ 7 av 8 jobbtimmar : ) HAhaha, så lite har vi att göra!  Ja höll verkligen på att somna i stolen oxå.. Ojojojo, Men vi fick en semla : ) Ja äter ju inte det så Linn fick trycka i sej den å hennes å en till ! Hahahha, vi kommer fan rulla fram efter detta jobbet, plus att godis maskinen gör ju inte saken bättre. Men idag klara vi oss från den, belive it or not !

Nu ska ja nog bara lägga mej i soffan å kolla på tv å sova lite. Henrik ville ha pizza idag, men ja får se, ja tror ja skippar det. Haha, får väl ta en slize av han. Som ja alltid gör, även om ja inte ska : ) Hhaha, men han har allt vant sej nu !
Sen på Torsdag är drar ja, Lina & Linn till Karlstad å piercar oss. Får dock se om ja gör, men ifall ja ska så tar ja i bröstvårtan, Lina i nacken å Linn i naveln. Sen ska ja å Lina höra om tatuering me, dom hade ju inte tid förens i Juni : ( Men dom kankse bara kan slänge in oss om vi ska dit på Fredag, funderar på att va hemma då å åka å shoppa !
Men vi får se på detta !

GÖÖÖT me lön i morgon iaf !
Sen på Lördag ska ja nog kankse till Karlstad igen. haha, Torsdag, Fredag å Lördag blire Karlstad för min del troligtvist ! Haha, att ja inte får nog !
Sen på Lördag kväll blire ju förlovningsfest ! Träffa Hajir, Karre å Andreas förut på affären !

Jaja, nu får ja hoppa i soffan. Ta mej en riskaka å mysa ner mej !
Kysss     ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0