sådär, läggdags för Marie

Nu ska ja alldeles starx hoppa i sängen : )
Har ju vart så jävla trött dessa två dagar på jobbet, men det är nog för vi har haft "skoldag" typ, suttit i ett rum å lyssnat på en gubbe me namnet Ingemar (haha stört skön kille det där). Han har haft introduktion me oss under 2 dagar här nu, å ja kan ju säga att ja, Lina & Linn inte är dom skarpaste knivarna i lådan, lr hur man uttrycker det. Vi trodde att vi va smarta men icke. Vi tänkte helt fel, sa fel saker aa, allt man kunde göra fel, det gjorde vi ! Varför kan man inte ens tänka riktigt???!!!! Hahaa, nu börjar ja allt förstå dej Jonas hur du uppfattar oss !  Å Tack för kylen, tror att den funkar faktikst, så ja får föra över en liten slant till dej + dina pengar : ) Men inte idag dock..

Ja har suttit å grejat me Ipoden nu oxå, massa ny musik å tagit bort mycket oxå, hade ju massa skit musik som inte behövdes vara där, som ja bara lagt in för att..

Yes, då va det snart helg igen då, haha, det kläckt eja redan igår. Men veckorna går ju så himla fort nu på dagrana när vi har KUL på jobbet. Börjar lära sej mer å mer å komma in i det. Ska bli skönt att sätta sej tillbaka i växeln i morgon till och med. " Välkommen till HPs växel "
Lagat mat till mej å Limpan har ja gjort oxå, fick bli korv stroganoff till middag i morgon, blev faktikst bra denna gången. Har int elyckats helt de sista gångerna me den mat rätten, men nu så !
Har tappat lite mat sug faktikst, ja som älskar allt som har me kött å göra, men det faller mej inte i smak mer, visst kött, sås & potatis skadar inte.. Men inte typ korv, köttfärs osv.. Konstigt.. Men det känns som om det har nåt me in förkylning att göra. Eftersom ja aldrgi blir frisk. Fick mej en servett av Ingemar igår för ja snora så : )   På tal om snuva!

Nu ska ja gå å lägga mej å kramas me min älskling å ta en natt macka, har inte ätit sen 12 på jobbet.. Okej lite chips här hemma men : )

Ha det bra !
Kyss           ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0