snart är det helg

Yes, som alla Måndag, lr dom senaste 5 iaf, har ja sagt redan på Måndagen.. "Snart är det helg" Men det är sant, veckan flyger ju förbi bara.. Men det är skönt det !
Idag på jobbet blev det nog lite väl mycket snopp å kuk snack i våra bås : ) Hahhaahahhahahaha, men men, vi hade ju skäl till det ! Så vi har haft våra dagliga skratt anfall å allt va vi håller på me, alla måste verkligen hata oss. Ja tror inte vi 3 får anställning efter dom här 6 första månaderna : ) Men men, skit sam, vi får hitta nåt annat bättre jobb ! ! ! Den där jävla finnen Assan lr va han heter, han tycker verkligen INTE om oss.. Hahahhah, jaa, guud vi har så himla jävla dret kul ! Det är ju det viktigaste ! Tror nog att vi trivs lika bra allihoppa.. Okej, dag från dag !

Idag har ja vart på Friskis, sen tog ja å Henke oss en dusch, åkte till Ica å införskaffa lite mat till hemmet här ! Blev dock bara färdigrätter typ : ) Hahah, ja kan ju inte räkna alla jävla Karins lasagne ja har fått käkat på jobbet. Men idag för omväxlingsskull tog ja Felix lasagna, tänkte kolla om den är nåt godare, förhoppningsvis är den det !  Så iaf Karins lasagne är inget att hurra för....

 
Buuu å bää, tummen ner, aa den är ingen höjdare precis..
lr den är ju helt okej säkert. Men eftersom ja är väldigt väldigt kräsen när det gäller mat, så är den sådär för min del. Lite för mycket äckel i den, sen äter ja ju inte Bachamellsås lr va det är. Å inte smällt ost. Så det är ju bara att kleta av å slänge, sen är det köttfärs å "pastablocken" å det smakar sådär faktikst.

Nu ska ja sätta mej i soffan så får Henken överta min position me att spela lite CS lr nåt skulle ja tro.. Sen blire sängen strax oxå !

Ha en trevlig kväll !
Kyssss       ♥

Öjj, Petter är grym.. Lyssna bara på han hur jävla äckligt sexig han låter att vara ... Mmmmmmmmmmmmmums !





Kommentarer
Postat av: L to the I to the MPAN

Haha, ja tyckte ja hade nåt hårt i ryggen/rumpan hela tiden.. Lina: Va den lång eller? hahah

Petter är äckligt go.

2009-02-16 @ 22:02:49
Postat av: Reine

Han e grymt trevlig oxå!

Har jobbat med honom flera gånger under många år och han är alltid lika skittrevlig och proffsig..

/R

2009-02-17 @ 23:51:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0