hemma

Tog åter en dag hemma. Men lika bra så ja verkligen blir frisk.. Eftersom ja va sjuk i början av januari, så det innebär att ja har vart förskyld me feber 2 gånger denna månaden.. Det låter inte så bra om ja får säga det själv... Men men, ja klarar mej. Bara man blir frisk så är det ju bra, visst det är jävligt jobbigt de dagarna man ligger i feber å inte kan röra sej. Men eftersom man är sjuk så är det väl menat att man ska va det.

Weeeeei, internetet är inkopplat. Bättre än någonsin, snabbare än det gamla.. Vi kan ladda ner allt vi vill. Ja har redan laddat ner 2 snart 3 filmer, musik, you name it. Så vi ska å köpa en sladd sen, sån från datorn till tv så vi slipper bränna ut alla.. Men några vill man ju ha ut, men kankse inte alla.. Så ikväll blire nog Changeling me Angelina Jolie, har ju inte sett den, men har så gärna viljat !

Såg att Limpa ville till Charlestown på Lördag igen : ) YES, det vill ja me..  Så ja är på Limpan !  Ja å Henke ska ju kankse dit på kvällen å kolla bio, men det behöver vi ju inte nu !

Ja måste städa  skulle ju göra det igår, men kom inte längre än vika kläderna.. Så idag får ja sätta fart.. Ska nog börja me att gå ut me våra 4 påsar me skräp Eftersom våran kyl gick isönder igår så fick vi slänge typ allt.. Men vi skulle kankse få köpa ett av Jonas, han hade ett ståendes uppe på vinden trodde han !  Hoppas det är en kyl nu bara !




Hörs sen goodies
Kysss     ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0