ÅMÅL

Snart mer än halva veckan gjord igen ! GÖÖÖÖT.
Henrik är i garaget, så ja ska passa på att greja runt lite. Måla naglarna, borsta håret ( gör ju aldrig det, men nu behövs det ) Funderar på att dra ut å springa en runda i skogen. Men nu är det liksom kollsvart ute redan, så det vågar ja nog inte.. Plus att ja hostar som en idiot me : ( Buuu,bäää.. Gör mej frisk nån? Är sååååå sugen på godis me. Men ska försöka hålla mej, lr har ju inget här hemma ändå så.. Men Henrik har ballerina kakor, ja gillar ju inte dom egentligen, men blir suget för starkt får ja nog gå in på dom till och me ! 
 


Har inget vettigt att skriva om heller känner ja. Så tråkgit på veckodagarna när man inte hinner me nåt annat än jobb, hem, duscha å sova. Men ja har allt några trogna läsare ändå som tydligen tycker mitt liv är intressant ! Hhaha, undra vilka bara?!

Limpan Lindström va på ett strålande humör idag hon : ) Det är ju inte varje dag hon är det, hon har mesta delen sura lr knäckande dagar! Men idag va humöret på topp ! Det är bra det.. Å ja lika så, ja är alltid på toppen där borta i iiiiiiiiiiiiiiidddddddddddddddddddddd ( ED ) Lika kul varje dag att gå till jobbet, å träffa roligt folk !      ...NOT. Nu får vi säga upp oss Lina, lagomt till sommaren ! Orka sitta där hela sommaren, utan betald semester osv.. Ojojoj, inte kul inte kul.

Yes yes. Får bli lite aceton å fix nu.
Ha en fortsatt trevlig kväll !
Kyssss     ♥



Hahha, mitt örhänge?! ; )


Kommentarer
Postat av: Maj-Björn Siggeson

Haha tror du verkligen folk tycker ditt liv är intressanr?!

2009-03-10 @ 19:21:28
Postat av: Siggeson, Musson, etc :)

Yess, De tror ja :)

2009-03-10 @ 19:45:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0