beach 09

Sakta men säkert närmar sommaren sej. Jätte jätte fint väder har det vart idag, visst det har det ju säkert vart dom andra dagarna me bara att vi inte har fått upplevt det eftersom vi bara sitter innomhus. Men idag sörrni, då hitta vi allt ut ur det jävla (p)SYKES. Fick bli pizza ( SKRÄÄÄÄÄL ) sen lite godis på maten, åt inte så mycket utav det utav fick slänga bort det till Limpan som hittade några godbitar, men sedan kom allt JockePocke och åt lite som vanligt : ) Han tycker vi är så himla onyttiga, men han själv får köpa snickers och cola varje dag !!! Men dagen rulla på som vanligt.. Går fort fram till lunch, sen fort efter också.. Bussen hem och ja sov, ligger så obekvämt så ja får typ nackspärr. Hahah, så kul när man vaknar å ser att man är långt inne i Ed, då får man lite panik, iaf Limpan : ) Hahahahha..
Har precis vart ute och tagit en runda i skogen oxå : ) SKÖNT. Kondisen är i sin ordning, va ju ute å sprang så mycket förr, men har inte gjort det på långe så trodde att det skulle va mycket jobbigare än va det är iaf. Men blir bättre till våren/sommaren när det är varmare så man slipper vantar och 4 par tröjor..

Yes box, vem har inte fixat att byta glödlampa i hallen? Jaa, jag..  Haha, det kankse inte är det svåraste, men ja är inte så himla haj på sånt dära, blir väldigt stressad och arg om det inte går min väg. Men lampan på badrummet har ju också gett sej : / Knepigt att 2 lampor på 2 dagar har gått, varför? Men iaf, den kunde ja inte byta, sitter en sån rund glasgrej runt den och ja lyckades inte skruva bort den.. Ska nog testa en gång till, haha, kommer sluta me att ja bryter sönder den så blir det glas över hela toan.

Helg helg helg, snart är det helg!
Ut på Fredag, ska kankse sitta å dricka me bror våran och hans tjej, men känner ja dom rätt så blir det nog inget utav det! Men skulle va trevlig, och sen dra till Hc å kika när Kid down spelar, antar att det kan bli en del folk ute då.. Blir nog lika mycket folk ute på Lördagen me skulle ja tro..

Nu måste ja laga mat tills i morgon : ( Tråkigt, får bli makaroner, mmmmmmmm.. Makaroner är det ja lever på just nu.. Skulle behöva till Ica egentligen, måste ha bröd tills i morgon så jag kan steka äggvita ! Mumms, mycket salt och bara äggvita, det är smaskens det !
Nu ska ja sätta igång me maten!
Skriver nog mera sen.

Kyss ; )



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0