sås

Då va ja hemmaigen efter min spring runda, blev en liten tripp där uppe i skogen. Ipoden i örat och vantarna på så gick det fin fint ! Tänkte dock på den där pedofilgubben här i stan, men han håller ju inte till i denna sidan av stan, men vem vet.. Men ja hade nyklarnai handen så om nån fick för sej att hoppa på mej så skulle han/hon fått en nyckel i ögat ! !
Ska egentligen hoppa in i duschen nu, men funderar på att dra ner å handla, hem å göra mat tills i morgon och efter det hoppa i duschen : )

SNart är det helg, redan Tisdag. Veckorna går så himla fort. Även Jonas "Grymmast" sa så -"Även om ja inte gör ett piss på dagarna så rullar veckorna på fort som fan "  När en sak sägs från en som går hemma arbetslös så, då borde veckorna gå fort så att säga.



      
       


Sådär ja, då fick ni lite Ego bilder på mej : ) Och lilla BooBoo !
Sitter här i min gamla sletna Lewis tröja som ja fick av Josefin fin för länge sedan, det fick ja leta fram å ha nu när ja va ute å sprang. Jobbigt å ha jacka på sej, så bättre att ta ett par tajta tröjor och sedan en tjock över!

Nu ska jag åka bort till garaget och prata lite me Henke och efter det får det bli att handla. Nån som vet något ja kan laga tills i morgon?

Kyss      ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0