sick : (

Skräll att ja är sjuk igen, förkyld.. Men kankse inte så konstgt eftersom ja bara hade strumpbyxor i helgen å va ju utomhus osv. Som sagt, man mår som man förtjänar.

Har iaf vart hemma från jobbet idag, men ska allt dit i morgon. Back to reality! Så idag har det blivit en dag i sängen, eftersom Henrik oxå varit hemma, han har migrän.. Så va vi å käka, sedan kolla vi på filmen som vi hyrde igår. Step Brothers, den va ju as dålig. Ja har hört att den skulle vara bra, men icke.. 5 tummar neråt fick den av mej.
Meeeen himla gööt att ligga i soffan : )



Buuu för denna filmen.

Blir ingen träning för min del idag ehller, inte i morogn heller tror ja, det är ju inte bra att träna när man är förkyld. Så lika bra att avstå å ta nya tag längre fram i veckan, hade nog lite feber imorse oxå, så då ska man ju absolut inte träna.
Snart är det helg igen. Å ja ska va nykter, belive it or not. Men ska va nykter fram till min födelsedag iaf. Eftersom ja å Henke har vart väldigt mycket ovänner på grund av det så får vi se om det blir bätttre av att ja är nykter  : )
Vi får se hur detta kommer gå.

Va ju på förlovningsfest i Sju stugan, för att fira Andreas å Hajir. Jätte jätte trevligt va det, hur bra som helst. Fick mat & dryck, jätte gott. Va verkligen mycket roligare än en vanlig för fest som vanligt.
Måste städa här hemma bara : ( Blääää, luktar å ser förjävligt ut. Vi har avrt hemma hela dagen, men inte orkat ändå- Haha, thats us !

Nu ska ja kika på tv å vänta på Lina, hon ska komma me mina saker som ligger i hennes bil !
Mitt kort har kommit till sätta oxå, bra !
Ha en fortsatt trevlig kväll.
Kysss       ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0