sol å vårkänslor

Och ja skriver som alla andra hundra tusentals bloggare att solen är här. Jag har ju ingen nytta utav den ändå eftersom vi har ett jobb där vi sitter innomhus 8.00-17.00 för att sedan sitta på bussen till 18.30... Men ja är iaf på bättre humör ! Vi sitter där inne å bara önskar att vi fick gå ut i solen. Snart blir det solbrillor, glass på stan, betydligt mindre kläder massa snygga höttingar ; ) Mmm, we like.
Dagen har sett ut precis som vanligt, bara att det va otroligt lugnt på eftermiddagen så Limpan hann till och med sova en stund på jobbet, lr en bra stund, nästan en timme tror ja. Aaa, ni hör ju själva va mycke vi har att göra.   ..Inte.
Lina skulle hem och äta glass hon, hon köpte igår men glömde helt bort den. Fick även bli en sväng till godis automaten idag igen... Åååååhh, vi blir snart riktiga tjockisar : ) Hahahah.. Men bra att vi tränar, dock inte idag. Ett tråkigt pass om vi minns rätt. Så det får bli en promenad för mej. Ska bara byta om för att sedan pinna iväg. Ska gå till Henrik i garaget efter ja har vart ute, så ska vi ner å handla lite.. Blev ju ingen färgning i håret idag heller. Men det kankse ja kan göra i morgon.. Haha, att man ska skuta fram på allt! Nåt ja är bra på så är det det iaf..

Aaaah, ja luktar gott ; )
Känner mej otroligt lycklig å glad just nu, det fina vädret?
Hoppas ni har det bra på båten Milla, Jonas, Pållen & Nisse. Kan ju säga att ja är lite smått avis. Funderar på att dra me Monkan och co när dom ska dit. Ska höra me henne : ) Hade inte vart några fel ! Lina kankse kan hänka på Danne oxå så. Hade vart wunderful.
Nej, nu får det bli varma kläder, mössa, vantar och joggingskor!



Ge mej sol och sommar!

Kysss      ♥



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0