STÄDAR : (

Finns det något tråkigare än att städa?    Fy fan säger jag bara.. Skulle nog inte ha börjat med det från början, bättre att gå runt i skiten : ) Jobbigt bara när man nästan får börja att ha skor på sig inne för det är så mycket små skit på golvet som sätter sej i strumporna.. Haha, men nu har jag iaf börjat och är snart klar med ett rum, vardagsrummet.. Det som är det största men sovrummet är lortigast, tänkte ta under sängarna, som inte är gjort sen jag flytta in tror jag..
Men vi får se vad mycket jag himmer idag : ) Annars får jag fortsätta i morgon eller Torsdag.

Imorgon drara iaf jag och Linn gumman till Göteborg och gör staden där osäker : ) Vi ska dit och bli sminkade och stylade typ, och sen lite foton som man kan köpa om man känner för det. Allt detta är gratis också, hur bra är inte det? Sånt tycker vi om ^^ Men ska iaf bli himla roligt ! Får se om jag hinner träffa Josefin fin någonting också, va meningen att jag tänkte stanna över men vi ska ju ta min bil så är jag som kör : )






Jävla städning, måste ju fortsätta nu.. Tänkte ta före- och efterbilder, men det va så jävla stökigt, sunkigt, äckligt, lortigt innan så kunde inte med att ta bilder att visa : ) Men kankse kommer efterbilder iaf!




vs.



Hahahah, aa : )

Blir mer skrivet sen !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0