STORSTADEN FÖR MEJ,

Idag, eller rättare sagt ganska snart så ska jag ta tåget ner till Josse-josse-fin-fin, till Götebooorg : ) Åker vid 10 tiden tror jag att det var, så åker jag hem i eftermiddag! Detta ska bli en rolig tripp, synn att Linan var tvungen att jobba, annars skulle hon också ha åkt med. Men vi får ta oss en sväng ner igen snart. Undra om dom har bra väder där, här regnar det ju as mycket : ( Tur att jag har min lilla bil som jag kan ta till station! Tänkte ta bilen till Göteorg, men blir nog billigare med tåg tror ja..
Ringde veterinären i morse också, finnaly ( stavning ? ) Så har tid i morgon kvart över 9 me lilla pissen, ojoj, blir upp tidigt i morgon också då. När ska jag få sova ut?!! Alla som känner mej vet ju att det där med att gå upp tidigt är inte min starka sida, är otroligt grining och fittsur om någon väcker mej !   : )








Godmorgon : ) Haha, chili nötter och pringels bredvid mej, jag köpte mej ju pringles i Fredags eller när det var, men jag tycker ju inte om dom egentligen, inte en hel burk likson, går bra när någon annan har t ex om man smakar, men en hel sån får ja inte i mej. Så det är väl taget ett 10 tal, så den får åka i soporna idag : )
Nu tickar allt klockan på, tur att jag duscha 2 gånger på 3 timmar igår då, Henrik tvinga ju med mej i duschen igen på kväll/natten före vi skulle lägga oss!
Josse kankse kan färga mitt hår? Vill ha det lite ljusare nu till sommaren ju : ) Får se vad vi huittar på!







Men nu får jag försöka hitta lite kläder att ha, prata nyss med Josse så hon sa att det blir nog regn där nere sen också, fast hoppas att det blir sol sol sol ist!
Ha en bra dag så hörs vi sedan ikväll,troligtviat ganska sent, kommer ju direkt med tåget till Åmål lagomt tills vi ska ut ock käka med pappsen : ) Bilder får det blir under dagen också!




Kyss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0