,



Då var det helg igen : ) Men det känns som den också redan är slut, eller snart är det ju redan Söndag.
Imorgon ska jag och Henrik kolla på hus! Hans mamma och pappa kommer så dom ska följa med, även mamma och Anders måste med. Jag kan ju inget om sånt där, och Henrik är väl inte helt hundra på allt heller. Lika bra att ha me mammsen.
Det är ju även fars dag! Så man kankse ska bjuda hem pappa på lite fika? Det hade suttit fint tror jag, så han och Henke kan kolla på Discovery tillsammans : )

Ullared i Torsdags då. Vi drog ju från Åmål halv 6 på morgonen och när vi åker mellan Åmål och Bfors så är det värsta snöstormen.. Vi kom inte fram i mer än 50-60 km/h så det gick sakta och osäkert : )
SÅKLART kör vi fel, haha vi svängde ju självklart inte av där som det står Ullared på skylten utan fortsätter och tänkte åka till Falkenberg så det var ju bara upp med telefonen och ringa pappsen som kan allt om vägar och vart man är i landet
( till skillnad från mej, Lina och Monkan som är 3 klappträn ) Han sa att vi skulle vända och åka in där det stog Ullared självklart. Men vi kom iaf fram till slut. Jäklar, det var stort. Men tro det eller ej så tyckte jag inte att det var så mycket att hänga i Julgranen, plus att det var ju ite super billigt som det sägs. Kändes dom ett gigantiskt ÖoB typ.. Men det var trevligt och det blev allt lite i vagnen ändå.
Men vi som trodde att vi skulle vara där hela dagne kände att "Vi är inte klara" när klockan bara var 2 och vi hade redan gått klart och käkat och kollat alla affärer utanför. Så varför inte dra vägen förbi Torp i Uddevalla?!! Ett stopp där också blev det, men det kändes till slut att man hade vart uppe för tidigt på morgonen coh gått hela dagen i affärer så vi blev inte kvar så länge.
McDonalds och sedan hemkörning.




Igår blev det att hjälpa Lina på Karlberg så mamma kunde ta a-day-off. Vi bestämde också för att dra till Karlstad, Lina skulle hämta sin väska och kolla på lite bilar. Så vi drog dit efter jobbet och Lina fick sin väska, köpte sej en bäbis sköldpadda och även en bil : ) Hon köpte sej en Renault Megan Coupe , tror jag den hette och den var helt okej.






Bye!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0