Söndag,



Jag och Henrik har precis kommit innanför dörren ungefär : ) Blev kalas hos Farfar idag vid 12 tiden, så ner till Ica och köpte lite lotter osv. Fika, prat och eftersom farfar spelar dragspel så fick vi höra ett par låtar av han. Hahah, minnet är lite dåligt på han så vi hörde även samma saker hela tiden : )
Han fyllde 87 år igår så han har ju ett par år på nacken om man säger så. Men han är fortfarande vädligt pigg och kör även bil!



Farfar i den otroligt snygga blåa solkeepan : )





Efter kalaset åkte vi och kollade lite hus, bara utanför dock. Men på Onsdag ska vi iväg med mäklare och kolla på ett uppe på Kasenberg hos mammsen : ) Mamma vill verkligen att vi ska flytta dit!
Tog en liten sväng på stan och tog ut pengar till pappa som vi skulle åka upp med, men han var inte hemma. Men Reine och Alva var där ist och greja med Weros bil, så vi blev kvar där en stund och fick även en provtur i den nygrejade bilen som nu gick som ett skott : )
Nu har jag precis lagat lite mat, fick bli pasta med pastasås idag för mej och en pizza för Henke.
Vi ska vila lite nu och sedan ska vi hem till Reine & Wero vid 18.30 för lite adventsfika : ) Såå mysigt! Kommer bli ett herrans liv med lilla Alva när alla vi kommer dit, men då somnar hon gott ikväll iaf.

Imorgon är det redan Måndag igen och Henrik börjar jobba som vanligt. På kvällen blir det föräldragrupp. Vi fick i uppgift att kolla igenom allt om smärtstillande i den där "Vänta barn-boken" så när vi kommer hem sen ikväll får vi bänka oss framför den och läsa igenom..





Första advent idag också : ) Dock har vi ingen adventsljusstake, men det är lite mysigt här ändå med tända ljus och ljusstakarna i fönstrerna.
Jag får gå ner till returen och köpa mej en sån med 4 ljus i morgon kankse : )


Byee babes

Kommentarer
Postat av: Katja

Jajemensan :)

Nix, Föräldragruppen har inte startat ännu.

Det ska dra igång på fredag :)

Ja, nu har jag gått 31 fulla veckor.

Bara ynka 9 kvar, det går fööör fort! :D Haha!

2009-11-30 @ 07:27:23
URL: http://katjawallin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0