Söndag



Söndag it is : )
Jag och Mira sov jätte länge och jätte gott  ! Tänk va skönt om hon sover så här när hon blir lite äldre, troligtvist inte men man kan ju alltid hoppas på det bästa. Om hon är som mamma & pappa lär hon sova som en stock till långt på eftermiddagen !
Vi har fått städat lite eftersom det kommer en jobbarkompis till Henrik på besök som skulle ha lite fika : ) Bra när det ska komma folk för då måste man städa, som man inte kan göra på vardagar bara för att ^^
Man skulle nog ha en "städar-dag" en dag i veckan så man bara plockar undan och drar fram damsugaren. Det hade nog funkat en gång det, sen skulle vi nog inte orkat mer : ) Så det där med "städar-dag" hoppar vi nog !

Bröderna Fredrik & David har ju spenderat natten här och det har gått jätte bra, dom var uppe sent i natt och spelade Xbox, men till slut slockna en utav dom i soffan så då fick vi bädda åt dom så dom fick sova. Men dom var uppe lika tidigt i morse för det, och på med tvspelet och pumpa musik ur högtalarna : )
Jag, David & Fredrik ska gå ner till Karlberg sen och kolla på innebandy, är A-lag eller nåt där och spelar nån cup eller dylikt. Medans dom kollar på bandyn kan jag kolla på killar : ) Hhaha,







Nu blir det fika !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0